maanantai 14. helmikuuta 2011

tiedotteita

Tiedote 14.2.2011

Art Hysterian Juuret- projektissa ensi-iltoja ja muutoksen tuulia

Art Hysterian nuorten syrjäytymistä ehkäisevä Juuret- projekti tuottaa maaliskuussa kaksi nuorten lähtökohdista tehtyä ensi-iltaa Saarijärvi- saliin. Esityksistä erilliset tiedotteet alla.

Juuret- projekti on tähän mennessä (2009 alkaen) tuottanut seitsemän esitystä ja järjestänyt useita työpajoja eri taiteenaloilta ympäri Saarijärveä.

Suomen kulttuurirahaston Myrsky-hankkeen ja Keski-Suomen taidetoimikunnan rahoittama projekti päättyy tämän vuoden loppuun. Aktiivisesti projektiin on osallistunut yli yhdeksänkymmentä nuorta ja työpajojen kautta se on tavoittanut yli kuusisataa 13 – 17- vuotiasta.

Tulevien ensi-iltojen jälkeen projektissa tuottaja-ohjaajana toiminut Pasi Saarinen siirtyy Keski-Suomen taidetoimikuntaan nuorten kulttuurin läänintaiteilijaksi. Juuret-projektin tuomia kokemuksia pyritään hyödyntämään laajemmalti maakunnassa ja toimintaa kehitetään jatkossa suuremmalla mittakaavalla.

Juuret- projektin ensi kesän ja syksyn tuotos on koko Pohjoisen Keski-Suomen nuorten elokuva, jonka ohjaa Janne Heinonen.

Lisätietoja Pasi Saarinen/ 0405229283
www.hysterianjuuret.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti